Over CPIE Services

CPIE Services is gespecialiseerd in het oprichten van vennootschappen in Engeland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en vele andere bekende en populaire internationale jurisdicties. CPIE Services vestigt ook vennootschappen en services in Hongkong, de Seychellen, Dubai, Gibraltar, enz.

Een groot aantal bedrijven en particulieren heeft al gebruikgemaakt van de mogelijkheid om in andere landen houdstermaatschappijen, werkmaatschappijen en investeringsmaatschappijen op te richten die zijn aangepast aan hun bedrijfsmodel. We hebben een groeiende behoefte aan ondernemingen in het buitenland ervaren. Veel bedrijven en personen profiteren al van een bedrijfsstructuur in andere landen om een betere bedrijfsuitoefening en hogere inkomsten te garanderen.

Door een Britse vennootschap op te richten kunt u profiteren van de gunstige bedrijfsstructuur die in Engeland doorgaans de norm is. Wanneer het bedrijf goed is opgezet en de bijbehorende bankrekeningen correct zijn geopend voldoet u aan de Britse voorschriften en hebt u daardoor toegang tot de lokale markt.

Netwerk van agenten, banken en adviseurs

Ons team van professionals heeft uitgebreide ervaring in de oprichting en bedrijfsuitoefening van buitenlandse ondernemingen. Door samen te werken met ons uitgebreide netwerk van agenten, banken en kantoren in de respectievelijke landen, kunnen wij goede begeleiding en het opzetten van uw vennootschappen en bankrekeningen garanderen. Wij beschikken over een gevestigd administratief proces dat van essentieel belang is om u te helpen uw potentieel te bereiken en ervoor te zorgen dat alle informatie vertrouwelijk en correct wordt behandeld.

Een van onze dagelijkse taken is het bijhouden van de lokale en wereldwijde veranderingen in het internationale recht.

Al onze medewerkers doen hun uiterste best om u te begeleiden bij het opzetten van internationale vennootschappen en bankrekeningen.

We richten ons op het grote geheel

Ons doel is niet alleen om een bedrijf of een internationale bankrekening op te zetten, maar ook om onze expertise te gebruiken om u te helpen uw doel te bereiken. We richten ons op de unieke omstandigheden en lang termijn doelstellingen van onze cliënten. We streven ernaar uw voorkeurspartner te zijn binnen ons vakgebied. We richten ons bij de begeleiding altijd op het grote geheel. Dit stelt onze cliënten in staat om juiste financiële beslissingen te nemen, ongeacht de omvang en complexiteit.

Wilt u een afspraak maken voor Skype of face-to-face?

Het merendeel van ons dagelijks werk vindt plaats via mail, telefoon en Skype, maar we weten ook dat een persoonlijke ontmoeting een belangrijk verschil kan maken. Dit maakt het ook gemakkelijker voor u om uw gedachten en ideeën te communiceren en de beste oplossing voor u te bespreken.

Onze dagelijkse activiteiten vinden plaats in het Verenigd Koninkrijk, maar we kunnen te allen tijde een afspraak maken om uw opties met u te bespreken.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin onmiddellijk uw besprekingen.

""
1

Want to find out more?

Enter your details and we'll contact you within 24 hours

Name
icon-user
Phoneyour full name
icon-phone
Messageskrives evt. her
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder