Bankrekeningen in het buitenland

Openen van één of meerdere bankrekeningen is een normaal onderdeel van het opzetten van een bedrijf in het buitenland. Een internationale zakelijke bankrekening heeft veel voordelen. CPIE Services helpt u met het opzetten van een bankrekening in Engeland of een andere jurisdictie.

bank-konto-england
Oprichten van een Engelse vennootschap betekent in veel gevallen dat dit moet worden gekoppeld aan een bankrekening. Deze rekening wordt gebruikt voor de bedrijfsuitoefening van de Engelse vennootschap.
bank-konto-udlandet
Zoals u voor een Engelse vennootschap een bijbehorende bankrekening moet hebben, moet u voor uw vennootschap in andere jurisdicties een internationale bankrekening hebben. Aangezien de meeste internationale bedrijven als zijn geregistreerd als holdingmaatschappijen, werkt de bijbehorende bankrekening op een andere manier.  
currency-valuta
CPIE Services biedt een professionele B2B e-bank online account, die perfect is voor valutaconversie. Het account is nu beschikbaar voor alle bedrijven in het VK, Nederland en EU-landen.

Openen van bankrekeningen

Wat betreft het openen van een internationale bankrekening, helpen wij u met alle documentatievereisten om de gewenste rekeningen op te zetten. Er moeten een aantal documenten worden geschreven en ingevuld. Wij zorgen ervoor dat alles in orde is voordat de officiële aanvraag wordt verzonden. De relevante bankrekeningen worden vervolgens binnen circa 5-6 weken opgezet.

  • Het is niet nodig om de vennootschap en de bijbehorende bankrekeningen in hetzelfde land te hebben.
  • Debet kaarten worden uitgegeven.
  • 24/7 online toegang.

CPIE Services werkt samen met meerdere banken over de hele wereld, die hun voorschriften en bepalingen voortdurend veranderen. Er zijn uitgebreide eisen voor nieuwe aanvragen en er worden steeds meer voorwaarden gesteld aan het openen van een bankrekening. De beslissing om een nieuwe cliënt te accepteren is volledig in handen van de bank en wij kunnen uw goedkeuring dan ook niet garanderen.

""
1

Want to find out more?

Enter your details and we'll contact you within 24 hours

Name
icon-user
Phoneyour full name
icon-phone
Messageskrives evt. her
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
CALL ME
""
1

Want to find out more?

Enter your details and we'll contact you within 24 hours

Name
icon-user
Phone
icon-phone
MessageNotes goes her
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder