Daarom is Dubai een geweldige plek voor internationale groei

Dubai

Dubai is een van de belangrijkste zakencentra ter wereld en is echt een goede plek voor internationale groei. Laten we de voordelen eens nader bekijken.

Het is met veel plezier dat CPIE Services onszelf een Dubai-specialist mag noemen.We zijn een overeenkomst aangegaan met de sterkste en meest professionele partner in Dubai en kunnen je nu een bedrijf aanbieden tegen de juiste prijs en met de beste service.

Het hebben van een bedrijf in Dubai geeft u als bedrijfseigenaar een perfect platform om internationaal uit te breiden en een sterke en professionele basis te hebben wanneer u in het buitenland handelt.

Er zijn veel voordelen van internationale activiteiten in Dubai

Veel bedrijven hebben vestigingen in veel verschillende landen. Met een in Dubai gevestigd bedrijf kunt u al uw internationale activiteiten op één plek concentreren, aangezien u 100% controle heeft over het bedrijf zonder de complicaties van lokale wetten.

In zeer korte tijd zijn de Verenigde Arabische Emiraten snel gestegen naar een positie:

 • als een goed gereguleerde en zeer veilige en wereldwijde economische groeiruimte
 • heeft een stabiel politiek leiderschap
 • heeft een gediversifieerde economie
 • biedt perfecte toegang tot wereldwijde markten

De grootste nieuwe groeimarkt ter wereld

Dubai is de plek die de westerse wereld met de oosterse wereld verbindt. Het ligt halverwege tussen Oost en West en verbindt het beste van beide werelden. Met 2,5 miljard mensen die binnen een vlucht van vier uur leven, biedt de stad ongeëvenaarde toegang tot ‘s werelds grootste opkomende markten.

Dubai international

7 voordelen van een bedrijf in Dubai

Dubai heeft een steeds groeiend aantal vrije zones die economische handelszones zijn. Deze zones zijn erg aantrekkelijk voor veel soorten bedrijven. In tegenstelling tot een bedrijf dat op het vasteland is opgericht en een Emirati-onderdaan als lokale partner vereist, laten alle freezones expats toe om 100% eigendom van hun bedrijf te hebben.

Hier zijn 7 voordelen van een bedrijf in Dubai:

 1. Hoge mate van anonimiteit – informatie over bestuurders en aandeelhouders is vertrouwelijk en niet openbaar beschikbaar
 2. Geen belasting (geen inkomstenbelasting, vermogenswinstbelasting, bronbelasting of successierechten) voor lage kosten en een veilige basis voor uw internationale transacties
 3. Elke vorm van inkomen dat in het buitenland wordt verdiend door een bedrijf in Dubai, wordt niet lokaal belast omdat het zich in een vrije zone bevindt
 4. Geen vereisten voor volgestort aandelenkapitaal – u legt geen kapitaal vast dat in plaats daarvan kan worden gebruikt voor bedrijfsontwikkeling
 5. Dubai heeft geen internationale overeenkomsten voor informatie-uitwisseling ondertekend en deze status zal naar verwachting niet veranderen, aangezien Dubai geen baat heeft bij de deelname van dergelijke verdragen.
 6. Veel internationale bedrijven gebruiken Dubai voor de jaarlijkse kick-off-evenementen, omdat het perfect gelegen is tussen het oosten en het westen.
 7. Het is ook de perfecte locatie voor een vakantie

Oprichting van bedrijf en bankrekening

Alle afgegeven licenties zijn voor een Limited Liability Company (LLC) en de verantwoordelijke persoon wordt meestal vermeld op de handelslicentie als General Manager. Afhankelijk van de bedrijfsactiviteit zijn er verschillende licentietypen beschikbaar voor een breed scala aan bedrijven. Het opzetten van een bedrijf in Dubai kan ingewikkeld zijn, maar CPIE Services begeleidt u door het proces. Een bedrijf kan doorgaans binnen 7 werkdagen worden opgericht.

Het verkrijgen van een lokale bankrekening voor uw bedrijf is geen eenvoudig proces. Het kan tijdrovend zijn en het is noodzakelijk dat u wat tijd in Dubai doorbrengt voor het regelen van de bankvergadering, een medische, identiteitskaart van de Emiraten enz. Samen met ons lokale team in Dubai kunnen wij u door het proces begeleiden.

Als u liever geen tijd in Dubai doorbrengt, kunnen we een online e-bank aanbevelen die aan al uw bankvereisten voor uw nieuwe bedrijf voldoet. Daar kunnen wij u ook mee helpen.

Bent u klaar voor Dubai en internationale groei voor uw bedrijf? Lees hier meer

Related Posts

Internationale Markt

Concurreert u op gelijke voet?

Wilt u op gelijke voet met uw concurrenten concurreren? Wilt u profiteren van de voordelen die uw concurrenten nog niet hebben ontdekt? Laten we de ba...