Een Engelse vennootschap oprichten

Wanneer u een Engelse vennootschap opricht via CPIE Services krijgt u een gepersonaliseerde en op uw specifieke situatie afgestemde service.

CPIE Services is een Engels bedrijf dat wordt beheerd door Denen en wij verlenen een service aan onze klanten in het Deens of Engels zodat ze zich comfortabel en op hun gemak kunnen voelen met betrekking tot hun bedrijfsoplossing.

Wij bieden verschillende soorten serviceoplossingen, van het afhandelen van alle operationele aspecten van uw bedrijfsoplossing tot een eenvoudiger pakket waarbij we een onderneming oprichten met een bijbehorende bankrekening, die vervolgens door u wordt beheerd. De keus is aan u – we bespreken graag met u wat uw behoeften en wensen zijn.

Een bankrekening openen

In verband met het opzetten van de onderneming helpen we ook met het openen van de benodigde bankrekening(en). Wij hebben diepgaande kennis van de uitgebreide voorschriften en vereisten van banken. De goedkeuring kan tot vijf weken in beslag nemen. We zorgen voor nauwkeurige indiening van alle documentatie en informatie bij de bank voor een succesvolle aanvraag.

We helpen u bankrekeningen in Engeland en andere landen te openen. Voor de aanvraag voor een bankrekening in Engeland moet een persoonlijke afspraak worden gemaakt. U wordt begeleid door uw persoonlijke administrator.

Voordelen van het oprichten van een vennootschap in Engeland

Minimaal aandelenkapitaal vereist

Engelse bedrijven kunnen worden opgezet met een zeer laag aandelenkapitaal van £1, hoewel veel cliënten voor een aandelenkapitaal van £1 kiezen. Het aandelenkapitaal hoeft niet vóór oprichting van de onderneming te worden betaald.

Lage vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting voor Britse bedrijven is momenteel 19 procent. Momenteel wordt overwogen om de vennootschapsbelasting te verlagen tot minder dan 15 procent.

Lage instandhoudingskosten

Britse vennootschappen zijn aanzienlijk goedkoper om in stand te houden dan vennootschappen in de meeste andere Europese landen. Voor een kleine Engelse vennootschap is het hebben van een accountant niet verplicht. Dit geldt ook voor potentiële lokale vestigingen van Engelse vennootschappen. Een Engelse vennootschap moet altijd een jaarrekening deponeren. Er moet wel een slapende rekening worden ingediend als de relevante onderneming twaalf maanden lang niet actief is geweest.

Engels management

CPIE Services biedt bestuursdiensten aan haar cliënten in Engeland. Wij voeren alle belangrijke administratieve taken uit en zorgen ervoor dat alle overheidsinstellingen naar behoren ingelicht worden.

Virtueel kantoor

We behandelen al uw post van Britse autoriteiten en bieden ook een virtueel kantoor dat alle correspondentie van klanten, leveranciers en partners behandelt en een service biedt voor retourzending van ongeschikte of defecte producten. We kunnen zorgen voor een Engels vast telefoonnummer en afhandeling van gesprekken, inclusief doorschakeling en andere diensten. 

Snelle bedrijfsregistratie

Meestal wordt de onderneming geregistreerd binnen enkele uren na ontvangst van uw opdracht, zodat u snel aan de slag kunt. Bovendien laten we u onmiddellijk weten of de bedrijfsnaam is goedgekeurd.

Een export- of internationale afdeling opzetten

Oprichten van een vennootschap in Engeland geeft u direct toegang tot een zeer grote markt en geeft u een voorsprong op de internationale markt. Voor veel bedrijven is de Engelse markt de eerste stap op weg naar internationalisatie. Bovendien kunt u zich hierdoor richten op andere Engelstalige markten.

Een ontwikkelingsmaatschappij opzetten

Een Engelse vennootschap geeft u een geweldig platform om nieuwe mogelijkheden te vinden en tegelijkertijd te profiteren van lagere en meer concurrerende salarissen en lagere operationele kosten. CPIE Services kan u helpen met de oprichting en bedrijfsuitoefening gedurende de startperiode. Zie de productlijst voor details. CPIE Services werkt samen met een aantal investeringsmaatschappijen en particuliere investeerders in het Verenigd Koninkrijk.

Anonimiteit

Wij bieden genomineerd aandeelhouderschap en bestuurder schap om onze klanten anonimiteit te bieden. Dit concept is vrij zeldzaam, maar wordt in Engeland vaak gebruikt.

BTW-registratie

U bent niet verplicht om uw Engelse vennootschap te registreren voor BTW totdat de jaaromzet de £85.000 in een periode van 12 maanden overschrijdt.

Vaste prijs voor bedrijfsregistratie in Engeland

CPIE Services biedt inschrijving van een Engelse vennootschap en management gedurende de eerste 12 maanden tegen een vaste prijs. De service omvat: aandeelhouder in naam, directeur, aanvraag van een gerelateerde bankrekening in Engeland, vestigingsadres, en introductie aan een registeraccountant. Na de eerste 12 maanden wordt de onderneming beheerd op basis van een jaartarief. CPIE Services levert ook andere diensten die verband houden met de exploitatie van uw onderneming. Zie onze prijslijst voor details.

There are additional advantages to establishing an English company. Let’s have a talk so we can come up with the best solution and you can learn more about our services.

""
1

Want to find out more?

Enter your details and we'll contact you within 24 hours

Name
icon-user
Phoneyour full name
icon-phone
Messageskrives evt. her
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder