Oprichten van internationale vennootschappen

CPIE Services biedt bedrijfsregistratie in een groot aantal landen met volledige afhandeling en het openen van buitenlandse bankrekeningen. We bieden kosteneffectief opzetten van vennootschappen via agenten, bijvoorbeeld in de Seychellen, Dubai, Gibraltar, de Britse Maagdeneilanden (BVI), St. Vincent en de Grenadines.

gibraltar
Gibraltar is een populaire bestemming – vooral onder Britse expats. De vennootschapsbelasting is 10%. Waarderingsverschillen zijn belastingvrij, evenals winst, rente en royalty’s. – Houd er echter rekening mee dat in Gibraltar verplicht een jaarrekening moet worden gedeponeerd.
seychellerne
De Seychellen is een van de populairste landen ter wereld voor internationale zaken omdat bedrijven snel kunnen worden opgezet en er geen vennootschapsbelasting wordt geheven. Leer meer over de voordelen en ontvang advies en hulp van CPIE Services over hoe u uw onderneming kunt vestigen in de Seychellen.
dubai
Dubai is de laatste tijd een zeer populaire bestemming geworden voor expats die op zoek zijn naar een belastingvrij toevluchtsoord. Ook krijgen internationale bedrijven steeds meer interesse in Dubai.

Starten met een internationale onderneming

CPIE Services kan u helpen met het oprichten van een vennootschap en openen van een bankrekening in verschillende andere jurisdicties dan het Verenigd Koninkrijk.  Deze vennootschappen kunnen worden gebruikt als werkmaatschappijen, houdstermaatschappijen of investeringsmaatschappijen.  We hebben overeenkomsten met agenten, adviseurs en advocatenkantoren in veel landen, die helpen om de beste oplossing te vinden.  De wetgeving en mogelijkheden verschillen per land. Overleg daarom met ons wat voor u de meest geschikte oplossing is.

De prijs voor het opzetten van internationale vennootschappen is afhankelijk van het land en de service die u zoekt, inclusief het vinden van de juiste bankoplossing voor uw onderneming.  Neem contact met ons op voor meer informatie.

""
1

Want to find out more?

Enter your details and we'll contact you within 24 hours

Name
icon-user
Phoneyour full name
icon-phone
Messageskrives evt. her
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
CALL ME
""
1

Want to find out more?

Enter your details and we'll contact you within 24 hours

Name
icon-user
Phone
icon-phone
MessageNotes goes her
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder